Afrodites Rose - Præstindetræning

En 8 ugers indvielse i Gudindens feminine kunstformer!

*Dette program er åbent for sexet selvstudie, hvor du i dit helt eget tempo går ned af Afrodites rosenbelagte og honningduftende sti... En gang om året vil du blive indbudt til en 8 ugers live runde, hvor vi sammen helligholder og ærer Afrodite igennem yoga, præstinde-ritualer, besværgelser og alt det, som skal til for at være en rigtig Afrodite præstinde.*Nu er det tid til at fejre dig selv som en guddommelig skøn kvinde…

GØR DIG KLAR TIL AT SIGE JA TIL…

At føle dig mere sensuelt levende og kropslig.

At føle dig mere selvsikker i din krop og seksualitet.

At forelske dig inderligt i din smukke kvindekrop.

At finde ind til kærligheden og accepten af dig selv, din krop, dine bryster, din numse, din mave og dine lår.

At fordybe dit forhold til dit feminine væsen, din spiritualitet, din intuition, din kreativitet og din kvindelige urkraft i livmoderen – det guddommeligt feminine.

At få et dybere forhold til havet og naturen.

At lære yoga eller fordybe din yoga-praksis.

At pleje dig selv med sensuelle kropsritualer, åndedræts-øvelser, vinyasa yoga asanas, lækre hofterul og bækkenbundsøvelser.

 
Væk gudinden for

feminin nydelse, sensualitet

kærlighed & skønhed

Hvem er Afrodite?

Havets datter, Afrodite er gudinden for skønhed, kærlighed og nydelse. Selvom hun hersker over ægteskaber og kærligheden indenfor dette område, så er hun også Gudinden for flirt og hede affærer.

Hun siges at have sin oprindelse fra de mesopotamiske gudinder Astarte og Ishtar og derfor forbundet med krig og kamp.

Hun lærer os at elske og tiltrække lidenskabelige forhold, og hun er perfekt at arbejde med for at øge selvværd og selvkærlighed.

I denne Afrodite præstindetræning vil du åbne dig op til Afrodites energi og oplade dig selv med hendes lækre tiltrækkende kærlighedsenergi. Over 8 uger vil du lære hendes erotiske kunstformer at kende og bruge dem i dit eget liv for at tiltrække mere kærlighed, nydelse, rigdom, overflod og glæde.

 
Afrodite tager dig

på en rejse

ind i det erotisk

feminine.
Kom med på en rejse ind i Afrodites Rose!

Noget vigtigt du faktisk skal vide om Afrodite er, at hun ikke bare er en gudinde fra havet, men hun er også en planet, kendt af romerne som Venus.

Venus er en af de mest skinnende planeter på nattehimlen efter månen, og den ses som den smukkeste af alle.

Og noget vigtigt du skal vide om rejsen med Afrodite, og hvorfor forløbet er opbygget over 8 uger…

Venus vandrer nemlig over himlen på en cyklus på 8 år! Og her sker der så noget fantastisk, smukt og magisk på himlen…

I sin dans med jorden skaber Venus et geometrisk mønster kendt som Venus’ rose.

Da jeg fandt ud af det, var jeg helt i svime over denne magi, som universet skaber. Der skabes faktisk en smuk rose med 5 rosenblade på himlen.

Wowwwww….

Oggggg…

Hvert rosenblad i Venus’ rose siges at repræsentere porten til stor kærlighed!

Afrodites Rose er derfor bygget op således, at vi skal arbejde os igennem de 5 rosenblade over en cyklus på 8 uger. Hver port vil tage dig igennem at aktivere mere og mere af Afrodites Venus-magi og ultimativt åbne dig op til det erotisk feminine og den store kærlighed – i hvilken form det så end ser ud!

Og det vil vi gøre ved at kultivere…


Den hellige feminine

kunstform, der er…


Skønhed

Nydelse

Modtagelighed

Blødhed

Begær

Kærlighed, der starter med selvkærlighed


At ære og helligholde Afrodite handler om at praktisere den feminine kunstform, for den vil være selve nøglerne til at låse op for det erotisk feminine.

I vores verden bliver den feminine hellige kunst ofte negligeret og nedgjort som enten overfladisk, egoistisk, arrogant eller over-seksualiseret og skamfuld. Men Afrodites levevis er det, der gør livet værd at leve.

<3 Skønhed er måden at se og udtrykke kærlighed i fysisk form, og det nærer sjælen på en dyb og livsændrende måde. Skønhed i f.eks. dans, kunst, musik eller i naturen er det, der giver livet mening.

<3 Nydelse giver livet mere glæde og farve, og igennem nydelse sker der stor heling af verdens sår.

<3 Modtagelighed handler om at modtage på en måde uden at være fast opsat på målet, men modtagelighed er hvor man giver slip på kontrol, lever i flow og er åben for at modtage i den rette timing i alle områder af sit liv – af kærlighed, fred, overflod, penge, spirituel forbindelse osv.

<3 Blødhed er styrken i at kunne slappe af, at være i nuet og at leve fra sit sande væsen og essens, hvor man åbner sig op som en fløjsblomst og er helt sårbar for livet.

<3 Selvkærlighed handler om at ære sig selv for, hvem man er, og styrke sig selv som kvinde til at udføre sin hellige mission i verden og lade kærligheden stråle indefra og ud.

<3 Begær er universets sang, som strømmer igennem os, og som længes efter at smelte, åbne og vokse i en endeløs dans. Begær er forskellen mellem dig og det, der er større. Det er gnisten af åndelig vækst og transformation og længslen efter forening og udlevelsen af din sande storhed og livsmission. Begær er at vide, hvad man vil have og så nyde rejsen til at få det – ligegyldigt hvor lang tid det så end tager at få det i fysisk form.

HVAD DU FÅR VED AT TILMELDE DIG

AFRODITES ROSE:


8 MODULER OVER 8 UGER

Hver uge vil der åbne sig et modul, hvor du vil modtage et kærlighedsbrev om Afrodites myter og historier, og så vil du modtage en video om ugens hjemmelege. Når du tilmelder dig forløbet, vil modul 1 være åbent for dig, så du kan komme igang med det samme, og for hver uge vil der åbne sig et nyt modul. Der er 40-60 minutters videomateriale per uge, hvor jeg går igennem ugens øvelser, besværgelser og ritualer.8 AFRODITE YOGA SESSIONER

Hvis du har tid og lyst, har du også adgang til 8 Afrodite yoga sessioner af 2 timers varighed. Under disse optagede sessioner vil du gå dybere i temaet for ugen og lære at dyrke yoga eller fordybe din yogapraksis til ære for Afrodite.
LÆKRE BONUSSER + YONI ÆG PRAKSIS

Åhhh, og så får du også adgang til nogle rigtig lækre bonusser. Jeg har virkelig gjort meget ud af at forkæle dig, fordi Afrodite vil elske det! Du får derfor adgang til ekstra ritualer, besværgelser + 4 Yoni Æg praksisser dedikeret til Gudinden!VIRTUEL TEMPELPORTAL PÅ FACEBOOK

Vores facebook gruppe er en perfekt måde at lære alle de andre kvinder, der er på denne Afrodite rejse! Du vil få muligheden for at lære fra de andres præstinde-praksis og modtage og give støtte og inspiration til hinanden!EN PRÆSTINDETRÆNING I DIT EGET TEMPO

Dette er et online præstinde-selvstudie, som du kan tage i dit helt eget tempo, fordi du vil have adgang til materialet så længe, jeg vælger at have det online. Du kan derfor altid komme tilbage til kurset igen og igen for at fordybe din præstinde-praksis. Der er rigtig meget materiale og forvent ikke, at du kommer igennem det hele på kun 8 uger. Det er en livslang praksis, og derfor har du også adgang til dette kursus i lang tid fremover.

 


Your Instructor


Helle Lykkebo
Helle Lykkebo

Helle er en feminin empowerment coach, der hjælper kvinder til at mærke sin nydelse, sensualitet og seksuelle energi. Hun minder kvinder om, at på trods af følelsesløshed, smerte og traume er der overflod af nydelse og orgasmisk ekstase tilgængelig i enhver kvindekrop. Igennem gudinde yoga, yonimapping og en jade æg praksis hjælper hun kvinder til at helligholde den feminine krop og cyklus og øge kontakten til den erotiske, orgasmiske natur indeni.


Frequently Asked Questions


Hvornår starter og slutter kurset?
Dette kursus kan du få adgang til på alle tidspunkter af året, og når du har fået adgang, kan du tage det i dit helt eget tempo, fordi det vil være til rådighed for altid (eller så længe det er online). Det er et selvstudie, men du har mulighed for at komme med i en privat Facebook-gruppe for at få støtte af andre Afrodite præstinder. Du vælger helt selv, hvornår kurset starter og slutter.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Efter du har fået adgang, så har du adgang til kursets materiale så længe det er online. Du vil også få adgang til lydfiler, der kan downloades.
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Der er 14 dages returret, så hvis du vælger, at du ikke ønsker at være en del af kurset alligevel, så kan du få alle dine penge tilbage (undtagen kursusplatformens gebyr).

Get started now!